Blogpost

Hemestra i Sverige

Hemestra är ett begrepp som tidigare inte existerat, men som på grund coronapandemin blivit ett uttryck som allt fler använder sig av. Det tycker vi faktiskt om. För egentligen är det ett så himla bra uttryck, att hemestra – semestra hemma. För det finns ju hur mycket som helst att uppleva och se runt om i Sverige. Skillnaden mellan norra och Södra Sverige är nästan som två olika land. När du hemestrar upptäcker ny saker som du aldrig hade gjort annars – till exempel Österlen, Njupeskär och Västkusten.

Du är dessutom snäll mot miljön när du inte flyger utomlands. Visst att Sverige fortfarande är Sverige och kanske inte ger samma känsla av att vara utomlands. Men genom att sänka kraven på din semester kommer du kunna få en underbar hemester även i Sverige, speciellt om vädret är på din  sida.

Upptäck vad som finns i närheten

Trots att du kan se bor i en storstad eller har en bostad som inte ligger så nära roliga miljöer finns det gott om möjligheter att ta sig runt i Sverige och uppleva härliga platser ändå. Faktum är att man ofta inte ens behöver ta sig alls särskilt långt, utan det kan även finnas saker att upptäcka i hemtrakterna som man inte visste om. Men bara att få komma bort från hemmet och se en annan del av den stad du bor i kan ge dig mer än du tror.

Under din semester i Sverige, det vill säga oavsett om du åker långt bort eller bara en bit från hemmet, kan du alltid föreviga dina semesterminnen genom att sätta upp några fina foton och bilder i hemmet. Genom att rama in dem med en ram – här har du en link till en återförsäljare av ramar – blir det hela ännu lite finare. Då kan du njuta av dina upplevelser även när du inte  hemestrar. Sverige är ett land som bjuder på upplevelser för alla bara man kollar sig lite omkring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *