Blogpost

Höga Kusten – en varierad semester

Är du en person som älskar att åka på semester och upptäcka nya platser, men som samtidigt tröttnar fort och vill hitta nya saker att göra hela tiden? Då är Höga Kusten någonting för dig. Det ungefär 13 mil långa världsarvet har nämligen någonting att erbjuda för alla. Och eftersom den sträcker sig hela vägen från Härnösand i söder till Örnsköldsvik i norr kommer du hitta många olika saker att göra längs vägen.

Vill du klättra upp för Skuleberget, köpa lokalt bakat tunnbröd eller njuta av en lyxig spa weekend på Hotell Hallstaberget? Det är inte konstigt att Höga Kusten är ett världsarv och ett så populärt resmål som det faktiskt är. Du kan göra nya saker varje dag och den ena stunden kommer aldrig vara den andra lik.

Finns något för alla

Det finns även olika slags boenden längs Höga Kusten. Hotell Höga Kusten ligger ungefär i mitten av området och är därför ett perfekt hotell att bo på. Men om du vill uppleva att bo i en typisk timmerstuga eller hyra ett stort hus finns det även många av sådana boenden som du kan samla energi i – energi som du kommer att behöva för att orka med att upptäcka allt som finns längs med Höga Kusten.

Jag rekommenderar verkligen den som är intresserad av natur och friluftsliv att besöka Höga Kusten. Eftersom det finns ett så stort utbud av saker att göra är det många som får en underbar vistelse där. Även du som tycker om att ta det lugnt och vara på en och samma plats under semestern kommer ha det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *