Blogpost

Upptäck mer av Skåne

Sverige har mycket att erbjuda både från norr till söder. Mysiga pittoreska byar eller trevliga badplatser är utspridda över hela landet. Detta innebär också att det kan vara svårt att se och uppleva allting som Sverige gömmer på.

Skåne är kanske tillsammans med Gotland en del av Sverige som inte får den uppmärksamhet som den förtjänar. Oavsett vilken typ av aktivitet, event eller semester som du har planerat in så kan du hyra möblerad lägenhet Helsingborg eller Malmö och sedan är det bara att njuta av din lediga tid i södra delen av Sverige. Vi vill trots allt slå ett litet extra slag för några särskilda destinationer, som vi tycker du bör skriva upp på din att-göra-lista!

Malmö

Malmö som ligger bara en kort tågresa från Köpenhamn är väldigt populärt, men har också så mycket mer att erbjuda än du kanske tror. Ingen resa till Malmö utan att besöka minst ett falafelhak eller trevlig inredningsbutik. Om du har mer tid över kan du även boka in dig på Öresundståget och se mer av vad Danmark har att erbjuda. I Malmö kommer du aldrig få slut på tidsfördriv eller nya saker att upptäcka.

Österlen

Du som gillar en liten mer gemytlig och naturnära upplevelse, bör boka in en resa till Österlen och då särskilt till stranden Knäbäckshusens strand som är en syn som alla bör uppleva minst en gång i livet. Det är också en av Sveriges finaste sandstränder och perfekt att besöka en varm sommardag. Det finns mycket att se i Skåne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *