Blogpost

Vacker skidåkning i Sverige

Svensk skidåkning är inte bara populärt för personer som är bosatta på svensk mark. Även internationella besökare älskar Sverige under de kallare månaderna på året och många olika typer av utomhusaktiviteter är anledningen till att Sverige har så många återkommande besökare.

Förutom norrskenet är det framförallt Sveriges vackra skidorter som lockar. Här kan du njuta av långa dagar i backen och på kvällen koppla av i din fjällstuga som är mysigt och praktisk inredd med ett nytt soffbord, sköna fåtöljer och fina inredningsdetaljer. Dessutom har många skidorter ett bra utbud av event som du kan ta med familjen på under kvällen.

Åre – passar samtliga sällskap

Den vackra skidorten Åre är ett passande val för både barnfamiljer, mer avancerade åkare och du som planerar en skidsemester med dina vänner. Ett bra utbud av backar i olika svårighetsnivåer och bra underhållning, är några faktorer som bidrar till skidortens popularitet. Dessutom ligger Åre bra placerat, där du inte behöver resa en hel dag för att komma fram till de fantastiska skidbackarna.

Sälen – flera olika typer av backar

Det spelar ingen roll om du gillar mer utmanande backar, en snällare kupering eller älskar att åka offpist, skidorten Sälen har någonting som passar alla. Många ungdomar väljer också att arbeta säsong på denna skidort som antingen skidinstruktörer eller servitriser. Detta gör också att Sälen är perfekt för dig som är lite yngre, då Sälen erbjuder en mycket omtalad after-ski.

Gör ett val som baseras på ditt sällskap och innan du letar efter fina skidbackar utomlands, se vad Sverige har att erbjuda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *