Blogpost

Hyr en fjällstuga

Det är inte bara på vintern som du kan hyra en passande fjällstuga. Även under till exempel hösten är efterfrågan på fjällstugor att hyra väldigt stor och vi förstår varför. Hösten är en fantastisk årstid som bjuder på en färggrann upplevelse och som lämpar sig ypperligt för flera olika typer av utomhusaktiviteter, däribland vandring eller cykling genom fjällen.

Vad vill du göra i fjällen?

Om du planerar att hyra en fjällstuga är första steget att skriva ner en lista på saker som du vill göra under vistelsen. Vill du upptäcka naturen och därmed behöver se över din utrustning för att se om någonting behöver uppgraderas? Eller kanske vill du bara mysa i din fjällstuga, tända en härlig brasa och läsa igenom böckerna som har stått på din att-göra-lista under hela året men som du aldrig hittat tid för.

Oavsett vad du väljer, så kommer en fjällstuga att vara ett perfekt alternativ och om du bara tar med lite enklare köksmaskiner som en effektiv vattenkokare eller modern riskokare, kan du också laga till smakrika måltider på ett litet ögonblick. Perfekt att packa ner i väskan inför dagen på fjället.

Packa rätt inför vistelsen

Beroende på vad du planerar att göra i fjällen så måste packningen också anpassas därefter. För långa dagar ute i naturen krävs det rätt kläder som håller dig varm och bekväm. Ett par rejäla vandringskängor är heller inte helt fel att packa med så att du kan testa någon av fjällets många vandringsleder. Vill du kunna laga mat utomhus under dagen så måste du även ta med ett gasolkök och panna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *