Blogpost

Det behöver inte vara antingen jobb eller semester

Saker och ting här i världen är inte svart eller vitt. Det behöver inte vara antingen eller utan du kan kombinera saker. Egentligen är livet i en ständig gråskala och det är ju så det ska vara. Inte för mycket eller för lite av något – lagom helt enkelt. Men hur funkar detta när det kommer till jobb och semester kanske du tänker nu. Jo, om du fortsätter att läsa vidare kommer du att få reda på det.

Om du jobbar på distans eller har möjlighet att göra det så är det inga problem att åka någonstans och jobba därifrån. Då kan du till exempel gå upp lite tidigare och börja jobba så att du kan sluta lite tidigare och njuta av en härlig semester med en ledig eftermiddag och kväll. Om du inte kan jobba på distans så är det dock inte omöjligt att kombinera jobb och semester.

Få med kollegorna

För att kunna kombinera jobb och semester i några dagar behöver du dock jobba på ett kontorsjobb. Det kan vara svårt att få till det om du jobbar på ett lager eller i en butik. Men om du jobbar på ett kontor kan du googla på till exempel lägenhetshotell Stockholm och skicka länken på ett lägenhetshotell till dina kollegor och se om de skulle vilja följa med. När ni sen är några stycken som skulle vilja åka till Stockholm – eller någon annan stad –  och lyxa till dagarna lite så kan ni skicka idéen till chefen. Då kanske ni kan få komma iväg på ett liten jobbrelaterad “minisemester” i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *