Spahotell ute i naturen

Vissa gillar spahelger och andra vill ut och vandra i skog eller fjäll, men vad sägs om att kombinera det till en härlig helg där man får rå om både själ och kropp med både aktivitet och lugn? I Sverige har vi många fina spahotell ute i naturen som bjuder på både härlig massage och skönhetsbehandlingar och härliga naturupplevelser. Du kan börja dagen med en god ekologisk frukost, njuta av en helkroppsmassage och sedan ge dig ut på ett par timmars vandring i fjällen. Kom tillbaka och glid ner i jacuzzin, sedan en ansiktsbehandling på det följt av en hårinpackning och extensions hår på salongen.

 Toppa av med en underbar middag och en drink i baren därefter. Det låter väl som en riktigt perfekt dag? Den enda aktiviteten som kräver någonting av dig i detta fall är vandringen och vem älskar inte att promenera i vackra naturmiljöer? Resten av tiden låter du dig själv bara njuta av tillvaron medan andra tar hand om dig, lagar god mat åt dig medan du och din älskade, eller en god vän, lever som kungar och drottningar.

Det är precis därför vi älskar spahotell som ligger utanför städerna i vackra områden och det är verkligen då vi kan släppa vardagen för en stund och påminnas om att livet inte bara handlar om att göra, göra och göra. Tryck på paus ibland, uppskatta allt det vackra Sverige har att erbjuda dig i form av naturliga upplevelser som får själen att växa, hela och andas nytt liv.