Avkopplande klappar för julen 2020

Strumpor, böcker och teknikprylar i all ära, men hur vore det att ge bort en spa weekend eller ett presentkort på massage i julklapp? Det har varit ett stressigt år på många sätt och vis för alla människor världen över, inom alla samhällsklasser, yrkesgrupper och nationaliteter. Ja, det känns som att hela världen skulle behöva en weekend på spahotell för att hämta sig efter alla överraskningar som chockat världen 2020.

Många span erbjuder paketpriser med hotell, behandlingar och middagar till ett rabatterat pris! För att verkligen skämma bort någon denna jul kan man ge dem en spa weekend med övernattning och behandlingar, inklusive både frukostbuffé och middag på Yasuragi i Saltsjö-Boo. Då får man också entré till japanska badet, med deras varma utomhuskällor och ett kolsyrebad med ångsaltbastun som gör att man slappnar av så otroligt djupt.

Yasuragi är ett japanskt spa med en japansk trädgård där man kan vandra ner till vattenbrynet, meditera eller avnjuta en drink före middagen med utsikt över Stockholms underbara skärgård. Om man vill ta sin meditation till nästa nivå erbjuder de även ett så kallat tyst retreat i februari 2021 med Annelie Pompe och Cecilia Duberg. Det är två fascinerande kvinnor som vet hur långt man kan komma i livet om man lär sig att bemästra kropp själ och sinne.

Deras långhelg bjuder också på yoga, utvecklande övningar och tid för reflektion. Paketet inkluderar också tillgång till det japanska badet, workshops och föreläsningar. Vilken spännande julklapp för någon som är intresserad av orientens visdom och traditioner.